Motiv ICT Security

Technisch Security Consultant - IJsselstein

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 03-10-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats IJsselstein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris marktconform salaris
Wij zijn Motiv ICT Security en wij solliciteren bij jou!
Ben je technisch sterk onderlegd en wil je vanuit jouw passie voor veilige systemen organisaties graag adviseren over hun netwerkomgeving? Wil je hierbij verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van ontwerp, bouw tot aan het opleveren, de implementatie en het vervolg hiervan? Dan solliciteren wij bij jou!

Jouw werkdag bij Motiv

Je komt als Security Consultant te werken in een team samen met andere Technisch Security Consultants, Engineers en Business Consultants. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten en optimaliseren van het gehele ICT-landschap met daarbij de focus op security. Denk hierbij aan netwerken, systemen, applicaties en processen, maar ook aan het creëren van bewustwording over informatiebeveiliging.

Jij bent vaak al betrokken in het beginstadium waarbij je samen met een Business Consultant aan tafel zit met de klant om een plan op te stellen. Hierbij ben jij de oren en ogen wat betreft de techniek, het geven van advies en maken van een plan en ontwerp. Vervolgens vertaal je dit plan naar passende concepten/oplossingen voor de klant om die vervolgens ook uit te voeren samen met jouw team. Tijdens dit hele traject zal je in contact zijn met de klant en het team om de voortgang te waarborgen en het afgeleverde resultaat te reviewen.

Lees het verhaal van onze collega Maarten Lutterman over zijn carrière bij Motiv!

Waarom willen wij jou?
Als Security Consultant ben je in staat de klant te adviseren op het gebied van securityoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projectwerkzaamheden, wijzigingen doorvoeren in bestaande infrastructuren en ga je nieuwe omgevingen ontwerpen, bouwen en opleveren. Wij zoeken daarom een specialist op het gebied van netwerk en security die zowel door zichzelf als door anderen omschreven worden als analytisch, stressbestendig en klantgericht.

Het ene moment zul je technisch de diepte in gaan en het andere moment juist een helicopterview aan moeten nemen. Dit vraagt wat van je flexibiliteit en jouw technische kennis is in beide situaties van groot belang. Om deze functie goed uit te kunnen voeren zoeken wij iemand die:
 • Ervaring heeft met het bedenken en ontwerpen van (Netwerk) Security omgevingen en gewend is hierover te adviseren;
 • Bekend is met het beheer en beveiligen van het ICT-landschap bijvoorbeeld vanuit een rol als Netwerk Engineer;
 • Meer gezien heeft van Checkpoint, F5, Juniper, Cisco, Forcepoint of IronPort of een aantal van deze smaken kent;
 • Gewend is om projectmatig te werk te gaan en samen te werken met verschillende lagen binnen de organisatie;
 • Al meer weet van diverse Cloud mogelijkheden.
   
Wat biedt Motiv jou?
Motiv heeft als missie Nederland veilig te maken! Als je bij ons komt werken, merk je dat iedere dag. Je komt werken binnen een afdeling waar we (groot)zakelijke klanten dagelijks helpen met hun beveiligingsvraagstukken.

Vanuit de afdeling Services ben jij samen met 150 collega’s actief om onze klanten te voorzien van kwalitatieve en veilige diensten met de allerhoogste klanttevredenheid!

Motiv maakt een grote groei door. Bij ons vind je dan ook een functie waar je door middel van training en praktijkervaring de volgende stap in je carrière kunt maken. Ons werk- en ontwikkelplan passen we helemaal aan op jou! We bieden je hiermee alle doorgroeimogelijkheden die je van een goede werkgever mag verwachten!

Onze cultuur en arbeidsvoorwaarden:
Wanneer je bij ons komt werken ontvang je:
 • Een marktconform salaris en daarnaast een bonus op basis van individuele- en bedrijfsprestatie;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een mobiele telefoon, laptop en mogelijkheid tot thuis/flexwerken;
 • Een leaseauto als dit nodig is voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en behalen van certificeringen in jouw vakgebied op basis van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. Denk hierbij aan: CISSP, CCSP, CISM en ISAP.
 • Iedere dag vers fruit, goede koffie, een gezonde uitgebreide lunch en de mogelijkheid tot het gebruik van onze huis-masseur;
 • Gezamenlijke uitjes, weekendjes weg en wintersport!;
 • Iedere 13e van de maand: Motiv Cafe en iedere vrijdag een gezellige borrel
   
Daarnaast:

Kom je te werken in een professionele organisatie met ondernemende vriendelijke collega’s. Onze cultuur noemen wij: De Motiv Vibe. Hierin is plezier één van onze belangrijkste kernwaarde. Wij maken Nederland iedere dag een stukje veiliger door de strijd aan te gaan tegen cybercriminaliteit en daar kan jij onderdeel van uitmaken!

Motiv solliciteert bij jou, jij ook bij ons?
Als je naast bovenstaande ook nog geïnteresseerd bent in een werkgever die je ontwikkeling, plezier en een informele werksfeer kan bieden, is dit onze sollicitatie bij jou. Nu jij nog!

Stuur je CV via de ''Solliciteer'' button, we komen graag met je in contact.

Heb je vragen? Mail, bel of Whats App met onze Talentenspecialist Stefan van Wijngaarden via stefan.vanwijngaarden@motiv.nl of 06-30521866

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stefan van Wijngaarden
Telefoon +31630521866

Vestigingsplaats

Solliciteer