Motiv ICT Security

Business Consultant IT-Security - IJsselstein

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 03-10-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats IJsselstein Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris marktconform
Wij zijn Motiv ICT Security en wij solliciteren bij jou!
Ben jij een gedreven Business Security Consultant die klanten adviseert over informatiebeveiliging? En ben je geïnteresseerd in een uitdaging waarin je vrijheid en verantwoordelijkheid hebt? Dan solliciteren wij bij jou!

Jouw werkdag bij Motiv
Een Business Security Consultant bij Motiv heeft een dynamische functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij bieden je de uitdagende projecten die je van een goede werkgever mag verwachten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een SOC voor de klant. Je zal als team nauw samenwerken met onder andere Accountmanagers, Technisch Consultants, Security Engineers en Projectmanagers.

Bekijk ook eens het artikel over Client Information Security Consultant van Ramses Sloeserwij.

Als Business Consultant adviseer je onze klanten op tactisch/strategisch niveau over hun informatiebeveiliging. Geen project is hetzelfde!
 • Jij bent degene die onze klanten helpt in de groei naar volwassenheid op information security door het opstellen en begeleiden van een securityprogramma.
 • Jij bent degene die onze klanten adviseert over de weerbaarheid van informatie-omgevingen.
 • Jij neemt actief deel aan het optimaliseren en controleren van de ingerichte veiligheidsmaatregelen, op zowel applicatie- als infrastructuurniveau.
 • Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van een security roadmap afgeleid uit door jou uitgevoerde dreiging/risicoanalyses/gap-analyses.
 • Jij geeft advies over oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging, waarmee risico’s worden gemitigeerd.
 • Jij biedt de klant een integraal beeld over zijn ICT-security van het on-premise datacenter tot applicaties in de cloud.
 • Jij adviseert intern in pre-sales trajecten en houdt hier rekening met commerciële belangen.

Waarom willen wij jou?
Jij bent een Business Security Consultant met een afgeronde HBO of WO opleiding en ervaring in een adviserende rol. Security zit in jouw DNA en je hebt ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. Bij voorkeur heb je al een CISSP-, CISM-, en/of CISA-certificering en als je deze nog niet hebt, ben je gemotiveerd om deze te gaan behalen. Daarnaast heb je ook nog eens ervaring met het opstellen van procesbeschrijvingen, het maken van een plan van aanpak en het begeleiden van security omgeving naar een hoger volwassenheidsniveau.

Wat biedt Motiv jou?
Wij zijn Motiv en wij zien een veranderende wereld waarbij de fysieke- en digitale wereld snel met elkaar vergroeit. Wij geloven dat een veiligere digitale wereld bijdraagt aan een betere wereld.

Wij zijn een 100% securityspecialist met als doel Cybersecurity binnen Nederland te vergroten. Bij Motiv merk je dat iedere dag! Met ruim 150 collega’s ga jij de uitdaging aan om al onze klanten van de beste service en diensten te voorzien.

Onze cultuur en arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een werkomgeving met ambitieuze en gezellige collega’s die allemaal bijdragen aan onze cultuur: de Motiv Vibe, bekijk dit filmpje Motiv Vibe.

Welke arbeidsvoorwaarden biedt Motiv jou?
 • Een marktconform salaris met daarnaast een bonus die afhankelijk is van jouw bijdrage aan het klant- en Motiv succes;
 • Een leaseauto omdat je regelmatig klanten gaat bezoeken;
 • 27 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid tot thuiswerken/flexwerken;
 • Een mobiele telefoon, laptop en goede werkplek vinden wij vanzelfsprekend;
 • Training en studie is onderdeel van het werken bij Motiv;
   
En natuurlijk alle gebruikelijke zaken zoals; pensioenregeling, deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering, elke dag fruit, goede koffie en thee, een gezonde uitgebreide lunch, elke 13e van de maand een Motiv Café en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze huis-masseur.

Motiv solliciteert bij jou, jij ook bij ons?
Als je bovenop al het bovenstaande ook nog geïnteresseerd bent in een werkgever die je ontwikkeling, plezier en een informele werksfeer kan bieden, is dit onze sollicitatie bij jou.

Nu jij nog!

Stuur je CV met daarbij jouw motivatie via de 'Solliciteer' button. Dan nodigen wij je graag uit om ook onze motivatie persoonlijk toe te lichten.

Vragen? Mail, bel of Whats App met onze Talentenspecialist Stefan van Wijngaarden; 06 – 30 52 18 66 / Stefan.vanwijngaarden@motiv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Stefan van Wijngaarden
Telefoon +31630521866

Vestigingsplaats

Solliciteer